måndag 10 november 2008

Veckorapport !

En skön helg har jag haft. Lyckades att hålla mig till planen och komma i säng någorlunda tidigt på kvällarna. Har varit rätt trött på kvällarna hela veckan och bara längtat efter att få sova i min stora sköna dubbelsäng! Vilket jag gjort med besked.

Var och tränade förra veckan och jag stod bredvid boxaren2 och vi började prata . När passet sen skulle dra igång hade hon ingen att boxas med och jag frågade om vi skulle köra, vilket hon ville. Blev rätt förvånad när hon efter varje "rond" verkligen kramade om mig och la armarna runt midjan/halsen. Det ska ju sägas rakt direkt att jag själv är väldigt fysisk och tar på folk, men det här var tom. mer än jag brukar göra...ha ha. Inte för att det störde mig. Körde sen nästa pass med henne igen och blev än mer förvånad då hon helt plötsligt satte sig på min rygg när jag gjorde armhävningar :=) Haha skön tjej. Verkar halvtokig som jag anat och det är enbart positivt.

Det jag inte riktigt hajjar är att hon faktiskt sagt nej (i allafall 1.5gång ha ha) när jag frågat om vi skulle käka efter träningen och nu är "på", bra mycket mer än tjejer brukar vara. Detta behöver å andra sidan verkligen inte betyda någonting, särskilt inte med den personlighet hon har. Men skulle ni gjort så här mot en kille som frågat ut er 2 ggr och ni svarat nej båda gångerna ? Skulle man inte "oroa" sig för att han kanske kan tolka det här som uppmuntran och frågar igen ? Berättade det här för kompisarna när vi var ute i Fredags och vi var väl rätt överens om att hon tycker om att få uppmärksamhet. Nåväl oavsett vad har jag min ståndpunkt klar och det är skönt att inte grubbla på det här.

Lyckades med en bra felsägning på jobbet förra veckan. En äldre kollega på typ 55år lånade min innebandyklubba för att lira med några kollegor. En av de yngre sa någonting i stil med "ska du inte ta tillbaka din klubba ? Oldboy riskerar sitt liv genom att spela med oss". Jag tänkte föreslå att det skulle vara kul om dom kunde filma alternativt fotografera honom så kunde vi lägga upp klippet på Youtube. Det blev ju lite fel kan man säga när jag inför ett halvfullt kontor sa "Men jag tycker ni kan fitta honom istället....". Bra kombo av Filma/Fota... Eller inte.

Igår klev jag in i en tidsmaskin och reste 10-12år bakåt i tiden. Bästisen frågade om vi inte skulle spela biljard. Jobbade förut på en biljardsalong och jösses vad vi har spelat genom åren. Kommer tom. ihåg när jag och kompisen anmälde oss till en klubbturnering för att spela dubbel. Det fanns 2 tjejer vi var tända på och såklart ville möta ;=) Det började rätt illa när jag i mina vita jeans (bara en sån grej!) satte mig på en biljardkrita och fick en snygg fläck på häcken som inte blev direkt blev mindre när jag försökte tvätta bort den. Dessutom fick vi såklart inte möta tjejerna utan ett par som sopade banan med oss på typ 20min...ha ha ha.

Nåväl efter att jag och bästisen spelat igår avslutades det hela som sig bör med flipper ! Jag undrar hur många tusen kronor jag stoppade i såna här automater förut, innan jag lärde mig spela och fick frispel lite då och då. Kommer t.ex ihåg när jag och kompisen efter varje innebandyträning satte oss i min blå Ford Escort och puttrade iväg till Daisy´s vid Nynäsvägen och spelade till sent in på småtimmarna. Och ni tjejer som hävdar att killar inte har simultanförmåga, har aldrig sett mig hantera en multiball ;=) ! Fast igår syntes inte mycket av de gamla talangerna även om jag efter 1h lyckades få ett frispel...ha ha.

Höll på att glömma en rätt viktig grej. Har tackat ja till jobbet.

9 kommentarer:

Yrsa sa...

Hm, hon låter definitivt intresserad...men av vad...? Hehehe

GRATTIS till jobbet!!

KRam

Anonym sa...

På mitt jobb finns det biljard, pingisbord och flipper =)
Reser tillbaka till tiden på frtidsgården titt som tätt.

Grattis till Jobbet!

Kram!

Blingbling sa...

Själv spelade jag pingis. Mest rundpingis då. Biljard och flipper var för de tuffa killarna som jag inte riktigt vågade hänga med ;)

Supergirl sa...

seriöst! Nu bloggar du lite! =)

Douglas sa...

yrsa: Ja säg det ;=) ? Ett mysterium vad som kan tänkas röra sig i skallen på det kvinnliga könet ibland...ha ha ha. Men det är en del av charmen också !

Tack !

Kram!

latja: Säg till när det finns en plats ledig. Kommer söka jobb där direkt ;=) !

Tackar !

Kram!

blingbling: Jamen det är väl tur att du vågar hänga med en tuffing som mig då ;=) ? Du vet ju att jag försvarar dig mot dom andra tuffingarna !

Pingis spelade jag också ett tag...tills min käre far tröttnade på att köpa nya rack till mig eftersom jag vevade sönder typ 2 rack/månaden. Dålig förlorare ? Näääääääääää ;=)

Kram!

supergirl: Haha ok chefen ! Förstår att du behöver ett värmande inlägg eftersom du verkar frysa en del ;=)?

Kram!

Astriid sa...

Åh, vad spännande!! :) Hoppas nya jobbet blir kalas :)

Jag skulle nog gissa att hon är intresserad ja. Men det kanske är en sån hona som måste få välja själv, inte bli vald. Hänger du med? Hon måste jaga lite. Eller så är hon bara crazy och tycker om att umgås med killar :) Jag är ju då ingen relationsexpert såå..

Flipper och biljard var stenkul förut, men nu vet jag inte.. Det skulle vara biljard då :P

Douglas sa...

astriid: Tack tjejen ! Tror och hoppas det blir kanon.

Haha här väljer JAG och ingen annan (eller hur....) ;=) Jag är ju man och gillar jakten, även om det är trevligt att bli jagad också ibland.

Fast jag tror nog mer hon är som du säger någon som tycker om att umgås med killar på samma sätt som jag med tjejer.

Biljard gillar jag också, om inte annat för att det är ett väldigt bra tillfälle att spana in en tjejs rumpa...;=) Och jag är som bekant svag för sådana.

Flipper är guld !

Kram!

Supergirl sa...

Men okej som relationsgud ska jag berätta vad hon vill. Hon känner att du börjar backa undan eftersom du inte frågat henne igen. Hon gillar att bli jagad och uppmärksamheten det ger så hon uppmuntrar dig till att fortsätta. bekräftelsetorskar är vi allihopa

och var är inlägget jag bad om, fryser ihjäl ju =)

Douglas sa...

supergirl: Tror att du inte alls är snett ute ;=)

Men jag skulle bara tycka det var jobbigt om någon jag inte är intresserad av skulle fråga mig gång på gång. Det är ju inte direkt så jag skulle uppmuntra eller så kanske inte ni tjejer fungerar ?

Har mycket att skriva att skriva om, men vet bara inte i vilken ände jag ska börja..ha ha

Kram!