söndag 6 februari 2011

Resdags

Alltså det är inte kul att vakna med halsont och rinnande näsa samma dag som man ska åka. Jag är nästan aldrig sjuk så timingen är ju skrattretande värdelös. Fattar inte hur/när jag drog på mig den här. Tränade igår eftermiddag och allt kändes perfekt (även om vikterna inte var fyllda med luft...). Har man nånting i kroppen som ligger och lurar brukar träningen inte gå så bra.

Det är bara att se positivt på saken och fokusera på att bli frisk. Har avbokat alla planer idag och bara vilat med bafucin och annan medicin till hands. Förhoppningsvis är det en lättare variant som går över lika fort som den kom.

Om sisådär 6h lyfter vi så det är väl läge att börja packa snart. Bara jag får med mig linser och pass så löser sig resten. Första anhalt blir Krabi där vi bokat 3 nätter, resten är som tidigare nämnts öppet. Har iofs en annan kompis som är på resande fot som kommer vara på Bali 11-17 Feb och han försöker locka över oss dit. Nåväl, får helt enkelt se var vi hamnar.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ha det så himla härligt nu =)
Hälsa solen från mig!!!!

Kram.

Fröken Svensson sa...

Men ååååååhhh vad avis jag blir! Har alltid velat åka till Krabi!!!
Ha det bäst! Pussssssss

Anonym sa...

Hoppas du har det härligt och att sjukan försvann! =)

KRAm

Douglas sa...

oskrivnablad: Solen är hälsad och den är mycket glad. Visar sig varje dag ;=)

KRAM!!

Fröken: Åh min käre guddotter, nästa gång lovar jag att ta med dig ;)

PUSS!!

IS: Tackar ;) ! Jag har det nice, men sjukan har inte försvunnit. Men det skiter jag i rent ut sagt...får väl vara däckad i Sverige istället ;)

KRAM!!