onsdag 2 februari 2011

Kul FB-status

Många kvinnor har idag falska bröst, lösnaglar, lösögonfransar, löshår, falska ögonbryn, botox i ansiktet, push up BH och ligger många timmar i solarium för att bli bruna.

Och sedan klagar dom på att det inte finns några RIKTIGA män!!???


Glöm inte bort att jag älskar er och inte alls tycker det här är kul...hi hi hi.

3 kommentarer:

Singelsussi sa...

Ditt förra inlägg, om att gå på SPA. Jag tycker att det är så himla synd att ni killar inte gör det mer. Man ska vara snäll mot och ta hand om sin kropp. Varför ska det vara 'bögigt' att få en anisktsbehandling? Precis på samma sätt som du är noga med att stretcha efter att du sprungit så kan du vara noga med huden tex. Nej, det där tycker jag bara är synd. Unna dig att gå oftare på nehandlingar.

Fröken Svensson sa...

Jag solar ibland, har push up och har förstärkta naglar, men mina egna ;) En kille ska vara man, inte en mes haha. Det är nog det många tjejer menar Dogge, inte att de inte ska göra läppar eller ha push up (för det hoppas jag att ingen straight har hahaha). PUSS!!

Douglas sa...

Sussi: Äh huden reder sig själv ;=) Gör man den beroende av massa krämer och behandlingar kommer den säkert balla ur om man inte fortsätter med det...ha ha.

Men jag håller med dig att man ska ta hand om sig själv. Jag blir själv attraherad att kvinnor som sköter om både insidan och utsidan då jag tycker det tyder på mognad vilket är viktigt.

Kram!!

Fröken: Men du är ju min Guddotter så du är så äkta man bara kan bli ;=)

Nä jag förstår att en man är en man för sina egenskaper och inte för en massa yttre attribut ;=) Dock kan en del attribut direkt peka på att någon inte är "man" som jag ser det.

Haha push-up...ja jösses det vore nasty. Fast jag har iofs sett strumpbyxor(!) i herrarnas omklädningsrum på SATS. Say no more.

PUUUUUUSS!