lördag 20 februari 2010

CG status.

Senaste tiden har CG hört av sig en hel del. Även under normala tider...ha ha ha. Blev ivägsläpad på bio i Torsdags med kort varsel. Hon ringde mig igår när jag var på AW:n och undrade om jag inte ville hitta på något med henne istället. Hade redan dagen innan nämnt för henne att jag skulle iväg på den men inte hade så stor lust egentligen eftersom jag varit sjuk hela veckan och inte kände för att dricka. Så hennes telefonsamtal kom mycket lägligt. Så vi träffades vid en korvkiosk(!!) där hon föreslog att vi skulle ta med oss mat hem till henne och dricka lite vin. Sagt och gjort. Väl där åkte det på en film som jag tyckte var helt värdelös vilket jag ärligt sa när hon frågade...ha ha ha.

När jag åkte därifrån därifrån ville hon att vi skulle göra något i dag med orden vi kan väl göra nåt imorgon ? Hitta på något kul.. Jag svarade att vi får se, jag lovar ingenting.

Senaste veckan har det blivit rätt tydligt för mig att hon mår skitdåligt. Det visste jag iofs innan också, men inte hur dåligt. Och detta leder såklart till att jag har bromsat. Jag tycker om och respekterar henne och därmed också hennes situation. Att då börja ragga stenhårt och utnyttja situationen att hon mår dåligt finns inte. Jag kan/vill inte göra det heller. Hon behöver omtanke och värme. Sex vill jag inte heller ha med någon som inte är där mentalt. Även om jag är väldigt sugen på att kyssa henne ;=)Så länge vi har kul med varandra, får varandra att skratta och trivs i varandras sällskap vilket vi uppenbarligen gör så känns det bra för mig.

Nog finns det snubbar som hänger efter henne bigtime nu när dom ser henne som tillgänglig. När vi träffades igår berättade hon att hon fick "försvara" mig inför sina killkompisar. Intressant. Vi snackar snubbar som jag alltså aldrig ens träffat. Krävs ju ingen Einstein för att se att dom ser mig som ett "hot". En hade t.o.m skickat sms när vi var ute och åt där han baktalade mig och var "orolig" för att jag skulle ragga på henne...ha ha ha. Hur lågt kan folk sjunka ??

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker att du gör ett klokt beslut i att inte ragga stenhårt på henne.. iaf just nu ;-)
Att inleda något med en person som inte mår bra är ofta ett tecken på något annat och jag ser inte det hos dig.
Men att finnas som en vän är såklart en helt annan sak =)

Snöiga kramar.

Varför vara perfekt.. sa...

Varför finns det ingen Douglas i göteborg för? KRAM

Anonym sa...

Kan bara hålla med Oskrivna Blad. Det skull eint vara bra för nån av er om det inledes nåt nu. Jag tror det är bra för dig att avvakta också och se hur dåligt hon egentligen mår. Det hon behöver är stöd och nån som respekterar henne och finns där. Det kommer du vinna på i längden jämfört med hennes osäkra killkompisar. Var bara den du är =). SÅ kommer det bli bra.

KRam

Singelsussi sa...

Jag kommer att vinna vårt vad inom kort! Jag känner det på mig :) kram

Fröken Svensson sa...

Håller med ovanstående. Du är såå förståndig. Jag blir alltid så hoppfull om er (killar) då jag läser om dina tankar. Hon kommer att se så småningom att de andra är oerhört osäkra som säger så. Men hon säger det nog för att hon innerst innte vet att de gör fel och vill se om du bryr dig ;-)
PUSS!

Douglas sa...

oskrivnablad: Nä jag vill inte börja något med någon som inte mår bra. Är ju högst tveksam till att jag ens vill ha ett förhållande just nu....men hon är väldigt fin...hi hi hi.

Att kunna hjälpa henne och få henne att skratta är roligt bara det.

Snöiga kramar tillbaka !

VVP: Du känner väl till talesättet "Om inte Muhammed kan gå till berget, får berget komma till Muhammed" ;=)

Tack gulliga du för komplimangen !

IS: Mmm ni har så rätt så. Jag kör mitt race så får man se vad som händer.

Kram!

Sussi: Haha tror inte det. Jag har väldigt bra disciplin ;=)

Men du, jag visste inte ens att vi hade ett vad även om jag vet vad du pratar om. Vi får reda ut det här ;)

Kram baby!

Fröken: Tack ! Du är så himla snäll.

Faktum är ju den att jag inte bryr mig om vad dom säger. För jag vet att inget är sant av vad det dom säger. Och skulle hon bry sig och tro på dom skulle hon nog inte vilja träffa mig så mycket heller. Och jag skulle definitivt inte vilja träffa henne heller för den delen.

Tycker mest att dom är patetiska och jag har tom. sagt till henne att jag är förvånad att hon umgås med såna där människor.

PUSS!!