söndag 30 januari 2011

Tråkig helg

Det här är nog den sämsta helgen jag har haft på länge. Har haft en väldigt stressig vecka och såg fram emot helgen. I Fredags tyckte migränen att det var dags att göra sig påmind så redan kl 14 fick jag åka hem, ta en huvudvärkstablett och lägga mig. Fast det borrades duktigt i mitt hus somnade jag in som ett barn. Hela fredagen tillbringade jag i soffan/sängen. Det hade jag iofs inte haft något emot om jag haft sällskap, men nu var huvudvärken mitt enda...ha ha ha.

På Lördag kändes det som att jag behövde jobba en del, eftersom vår leverans ser mindre bra ut för tillfället. Det blev 4h på kontoret. Huvudvärken gjorde sig påmind igen i en lugnare skepnad så istället för att ta mer medicin drog jag ner till gymmet och sprang 1mil på löpbandet. Och det i sin tur är ju inte så begåvat om man tänkt sig gå ut senare vilket jag gjorde. Men jag blev så trött av både medicin/löpning att jag drog hem tidigt.

Idag var jag tvungen att jobba 4h igen. Och då ska man veta att jag verkligen inte tycker om att jobba över, eller jobba helger heller för den delen. Min fritid är helig. Idag känner jag mig också superseg fast jag knappt gjort nånting. Är sådär jättetrött men det känns som att jag inte skulle kunna somna heller. Tillråga på allt har jag fått ont i mitt knä idag efter gårdagens löpning så jag är lite låg också. Detta i sin tur har lett till att jag bejakat mina kvinnliga sidor och köpt 1/2L Lejonet&Björnen glass som smakat gott (åt bara halva....);=)

Tack Gode Gud att jag bara har den här veckan att traggla mig igenom innan semestern. Den känns otroligt välkommen och välbehövlig. Fattar inte att jag kan känna mig så seg redan 21 en Söndagkväll. Fan jag är ju inte 150 år gammal ;=)

Nu blir det till att läsa en sväng och sen försöka sova.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Låter verkligen som du behöver semester. Skönt att du har den att se fram emot.
Kram

Fröken Svensson sa...

Hoppas det har lättat med migränen. PUSS

Douglas sa...

oskrivnablad: Du har så rätt så kloka du ;=)

Kram!!

Fröken: Det har den ;=)

Pusss!!