tisdag 13 januari 2009

20-25

Eftersom mina 2 senaste "strul" haft en åldersskillnad på 21 år ( 21 och 42) leder det osökt in på en intressant fråga. Vilken är den idealiska åldern på en tjej för mig ? Diskuterade detta med en kollega som är född samma år som mig och eftersom han är gift frågade jag hur gammal hans fru är. Det är en man svarade han vilket dödade diskussionen ganska snabbt. Tänkte att man kanske skulle dela in tjejerna i ålderskategorier för att lättare få en överblick. Eftersom jag vet att det mestadels är tjejer som läser här så känner jag att ett klargörande är på sin plats ;=) Det jag skriver är mina erfarenheter och jag menar verkligen inte att alla är på ett visst sätt i åldersgrupperna. I love you all (ha ha ha jag är livrädd och lägger in ett försvarstal i förväg...)

Det mest positiva med tjejer i den här åldern är deras glöd. Skön livsglädje och energi som smittar av sig och som jag tycker är mycket attraherande. Detta är ett måste. Mitt senaste förhållande var raka motsatsen till och från och är det nånting jag är allergisk mot så är det "sura" tjejer.

Ofta har inte tjejerna heller så mycket/många trassliga relationer bakom sig vilket innebär att dom inte tycker alla män är svin innerst inne...än...ha ha ha. Unga och oförstörda med andra ord. Ofta har dom snygg figur vilket inte heller är oväsentligt.

En av de största nackdelarna är väl bristen på erfarenheter. Detta kan leda till att dom har väldigt bestämda åsikter och trångsynthet i vissa frågor. Samtidigt (vilket låter motsägelsefullt) inte så mycket fördomar. En annan nackdel är att man ofta är på ett annorlunda plan mentalt och därför inte har så många meningsfulla/djupa diskussioner vilket är viktigt för mig. För att jämna ut antal positiva/negativa sidor så nämner jag en till. Osäkerheten. Den kan lysa igenom på så sätt att många bryr sig alldeles för mycket om vad andra tycker istället för att vara sig själva.

Brist på pengar kan nog också vara lite segt eftersom många pluggar. Tyvärr så kostar många spännande saker/aktiviteter pengar så det har ju en viss betydelse oavsett vad.

Sexuellt är dom av förståeliga skäl ofta mindre erfarna, men det är inget som stör mig speciellt. Sånt kan man alltid lära varandra tills man hittar något som passar båda. Det ironiska i det hela är att ett av de bästa ONS jag haft var med en tjej som var 19 (som inte ens är med i kategorin...) när jag var 28.

Förresten, finns det någon läsare som är i den här kategorin ;=) ?

11 kommentarer:

Anonym sa...

Oj vad jag hamnade utanför min prick när jag läste det här så vad bra att du höll ditt försvarstal i förväg ;-).

Snacka om att kategorisera! *S*

Anser DU dig vara som alla 31,32,33,34,35-åringar? (jag gissar ålder här för jag vet ju inte)

Men visst kan generaliseringar behövas ibland. Fast jag kan dock inte förstå mäns fascination vid yngre kvinnor. Måste ha att göra med en massa saker som jag inte orkar debattera här. "Åh det här lakanet är vävt av italienska oskulder." "Hennes knoppande kropp väntar på min näring för att slå ut" "Hennes uppnosiga fasta bröst" "En man har aldrig rört vid henne på det sättet som STORA jag får göra" bla bla bla.

Tänk inte så mycket. Knulla runt och njut! Skit i åldern tills du blir kär och blir du kär så skiter du i den då med.

Analysera mindre - njut mer! Yrsas Law.

HAHAHAHA. Och ja, jag ska snart sluta kasta sten i glashus ;-)

Kram Y

Anonym sa...

Jag tror inte heller på att det finns en speciell ålder som skulle passa en bättre än någon annan. Det är personen i sig som man passar med.

Och en liten till Yrsa.. det är inte bara killar som vill åt de där yngre ;-)

Kram

Fröken Svensson sa...

Jag är 27 och blir bara mer o mer äventyrlig och sprallig med åldern, men jag är lite udda också haha. Jag är dock inte inte omogen-omogen, då jag lärt mig ta ansvar tidigt då jag fick barn tidigt. Men barnasinnet kommer nog alltid finnas :o)Tror det mesta har med personligheten att göra och vad man varit med om i livet.
Kram

Astriid sa...

Haha, jaaduu.. Vilket inlägg. Jag har aldrig hakat upp mej så mycket på åldern faktiskt. Det enda som skulle kännas konstigt är att träffa någon som är yngre, men det är nog för att jag aldrig gjort det.

Åldern brukar inte märkas så mycket när det gäller sex heller egentligen. Den yngsta jag varit med har varit ett år yngre, dom andra allt från min ålder till tio år äldre. Inte handlar det alltid om att man känner varandra heller. Jag vet inte om du kommer ihåg "rika killen"? Jag hade killing bra sex med honom första gången och den andra och tredje och fjärde............

Eftersom jag nog tillhör den yngsta eller bland dom yngre av dian läsare kan jag känna igen mej i osäkerheten du skriver om, jag har inte riktigt landat själv ännu. Därför är det viktigt, nästan ett krav att den jag träffar är trygg och blir en fast punkt.

Nog med blablabla.. Jag har tyvärr passerat 19, annars så ;) Hahaha!

Kram

Douglas sa...

Yrsa: Hello ! Nope jag tror inte jag är som de flesta i min ålder. Fast det skulle du behöva fråga mina tjejkompisar om egentligen för att få ett bra svar.

Det beror nog också på var jag är nånstans med tanke på att människor är olika i olika länder.

Underströk i mitt inlägg att det är mina erfarenheter det handlar om och inte någon Universell sanning ;=)

När du skriver "Måste ha att göra med en massa saker som jag inte orkar debattera här" så låter det som att det är du som kategoriserar ;=) Speciellt när jag
skrev ganska många anledningar till vad jag tycker är positivt med tjejer i den här åldern. Som inte alls har med utseendet att göra eller av sådana anledningar som du nämner.

Om vi ska prata utseende så tror jag nog att på samma sätt som många tjejer föredrar en vältränad kille med magrutor/muskler före en otränad 35-40 åring med begynnande
kulmage så föredrar många killar en tjej med tight rumpa och fasta bröst. När det gäller det fysiska vill säga ! Inga som helst konstigheter med det som jag ser det.

Svårt med den där balansen mellan (inte)tänka för mycket..Huvudsaken är att man är på ett sätt som man trivs med.

Haha ska ha Yrsa Law i åtanke :=) Får kalla den här nummer 2, då jag har för mig att du har nämnt någon annan innan ?

Japp du kommer få äta upp det här, och jag kommer påminna dig om det när du raggar upp en vältränad 22-åring i Indien...ha ha ha !

Kram!

Latja: Nä det tror inte jag heller. Har träffat på tjejer i alla möjliga åldrar som är hur sköna som helst och som jag har gillat som person också. Dock tror jag att det är större chans att man träffar någon som är mer passande för en i vissa ålderskategorier än andra.
För att ta ett grovt exempel. Det är större chans att den jag tycker om är mellan 28-32 än 48-52.

Haha nä vi har nog alla en speciell gen som faller för yngre förmågor ;=)

Kram!

Fröken Svensson: Jag känner mig exakt likadan faktiskt...ha ha ha..förutom att jag inte har barn....än ;=) Och det som man varit med om i livet har onekligen en stark påverkan på vad man värderar. Som i mitt fall att jag attraheras väldigt mycket av glada tjejer när jag haft ett deppförhållande innan.

Kram!

Astriid: Nä så mycket hakar jag inte heller upp mig på åldern. Skulle lätt kunna ha en tjej som är t.ex 10 år yngre än mig. Huvudsaken är var man är i livet
och vad man vill uppleva tillsammans.

Huh nä sexet är väldigt varierande och där kanske åldern spelar mindre roll när jag tänker efter. Haha ja nog kommer jag ihåg "rika killen". Har du någon kontakt med honom än ?

Ååh det spelar ingen roll hur gammal du är. Du är ju min äldsta läsare och har därför alltid en speciell plats i mitt hjärta ;=)

Haha ja men det var ett gäng år sen hon var 19 och jag 28...

Kram!

Astriid sa...

Men hjärtat då, söta du, haha :) Du har en speciell plats du med :)

Nädu, den rika killen har jag inte haft någon mer kontakt med, sen förra juldagen faktiskt. Vi bytte aldrig nummer, han frågade efter mej nån natt via min förra rumskompis. Men annars nada.. Och när blev sugen att kontakta honom så ville inte min förra rumskompis hjälpa mej då han inte "skulle vara bra för mej" :P Och hon har så rätt, men bra sex glömmer man inte i första taget..

Du har helt rätt i att man måste vara på ungefär samma stadie i livet.

Hahaha, jaså du? ;) Men det framgår ju faktiskt inte hur gammal du är! Det gör det kanske inte helt hos mej heller men.. Jaja, haha!

Kram

Douglas sa...

Astriid: Åh vad bra min lilla Nyponros att vi har hittat varandra i detta myller av bloggar ;=)

Men kände du själv på något sätt att han inte var bra för dig ?

Haha nä du är nog lika hemlig som jag när det gäller det där ;=)

Kram!

Astriid sa...

Haha, inte trodde jag att jag skulle finna en sån som dej här min plommonkärna!

Jag känner ju honom inte så väl så det vet jag inte.. Men jag vet ju att han håller på med vissa saker som innefattar knark och det torde jag ha fått nog av. Men dom flesta växer väl upp nån gång med.. Han finns iaf inte i mina tankar speciellt mycket längre och vad jag vet så har han flickvän nu.

Ja, lite hemlig är det nog bäst att vara ;)
Kram

Douglas sa...

Astriid:Haha "plommonkärna" ? Det var fantastiskt fint sagt av dig, jag är rörd till tårar ;=)

Håller han på med sånt kan jag nog definitivt instämma i din kompis åsikt !

Kram
/Douglas

Astriid sa...

Hahaha! Du var då lättrörd du då ;) Jag kan nog komma på en massa såna där ord när jag tänker efter.

Ja, det är klart att polarn har rätt, det har hon alltid :P Nä, men skämt och sido har jag haft en liten beskärd del av sådant och det räcker nog för min del.. Men vi hade väl kunnat ligga lite emellanåt :P

Kram på dej min rosenknopp

Douglas sa...

Astriid: Haha ja jag är känslosam.

Åh du är ju som ett levande lexikon när det gäller charmiga smeknamn ;=) Du borde öppna ett telefonnummer ditt folk kan SMS:a för att få förslag..ha ha

Kram!