fredag 8 april 2011

Lugna gatan

Shit vad jag är usel på att uppdatera ! Å andra sidan är jag förvånad över att det är 1 hel vecka sen senast. Veckorna bara rusar förbi.

Hemkommen från Årekonferensen som var trevlig och för min del väldigt lugn. Jag åkte inga skidor utan slappade mest. Förutom på kvällarna då det blev party både Fredag/Lördag. I princip brukar jag vara väldigt restriktiv med spriten när jag är med kollegorna. Inte för att jag brukar dricka mycket överhuvudtaget i vanliga fall heller för den delen.

Tror inte det blev så mycket spännande skandaler heller att berätta om. Det var väl en tjej som fångades på bild med 3 kollegor i en jacuzzi på ett av rummen som var det mest "spännande".

Det roligaste jag kommer ihåg var när jag spelade blackjack ena kvällen. Det kom fram en kollega (hon började ca 1mån sen) som har gett ett ganska blygt intryck och frågade hur det gick och vi började småprata. Hon blev rätt engagerad i mitt spelande och helt plötsligt pratade hon i termer om "vi" när jag spelade ;=) När jag hade förlorat mina 100kr och ville spela lite till sa hon helt bestämt typ nä nu spelar vi inte mer samtidigt som hon försökte trycka tillbaka mitt kreditkort i plånboken...ha ha ha. Vi gick iväg och beställde en drink och för att reta henne tog jag fram mitt kreditkort och sa att nu ska jag spela för en femhundring varpå hon bara tittade på mig, rynkade pannan och gav mig "onda" ögat, ungefär som att spelar du en enda gång till sover du på soffan. Wtf har jag fått en hustru på halsen ;=) ?...tänkte jag roat för mig själv.

Apropå jobbet har jag gjort bort mig rätt duktigt...som tur är så är det knappt någon som vet om det ;=) Det är nämligen så att en kollega i förrgår frågade mig har det varit något strul under jouren ? Jag satt som en fågelholk eftersom jag helt och hållet hade glömt bort att jag ens skulle ha den Mån-Ons. När vi har den så loggar man in på ett visst telefonnummer och strular det i produktion så är jag den första som driften ringer. Inte bra alls att inte ens vara uppkopplad på telefonnumret med andra ord...Som TUR är inträffade det ingen incident, för då hade dom märkt att jag inte ens var påkopplad ;=) Det roliga i det hela är dock att man alltid får betalt under jourtiden, vare sig det ringer eller inte. Måste varit mina mest lättförtjänta pengar på länge !

3 kommentarer:

Fröken Svensson sa...

Hahaha. Dogge, du är lite förvirrad nuförtiden hihi. Men vilken tur ändå att det inte var något strul :) Har också haft en jobb med sån där jour och det är faktiskt rätt lättförtjänta pengar trots allt :)
PUSS och kul att du är tillbaks

Singelsussi sa...

Tror att du behöver gå ut och dricka öl lite oftare nu Dogge när det börjar bli vår :) Kram

Douglas sa...

Fröken :Ja jag behöver någon som styr upp mig ;=)

Haha ja den här gången var det VÄLDIGT lättförtjänt med tanke på att jag inte ens visste att jag hade den ;=)

Puss tbax !!

Singelsussi: Du har helt rätt och så kommer det bli ! Dock kommer ölen bytas mot annan dricka eftersom jag aldrig tyckt det är gott.

Kram!