tisdag 14 juli 2009

Update på kvinnorna i min blogg

Innan jag tränade i Söndags drog jag iväg ett sms till boxaren2. "Tja ! Ska träna en sväng och är klar vid 7. Skulle inte ha något emot middagssällskap ;) Hör av dig om det låter intressant. Kram." Smart som jag är glömde jag telefonen i omklädningsrummet och såg inte hennes svar 19.05..helt oduschad "Det låter mycket intressant. Ses där Kram".

Nåväl efter en blixtsnabb dusch sågs vi. Stack och käkade. Pratade en hel del om allt möjligt. Hon är inte direkt svår att kommunicera med. När hon sa nånting i stil med "en man ska inte få sätta sin fot i mitt kök och aldrig ska han behöva tvätta sina kläder själv heller. Dessutom tycker jag om att laga mat och baka" höll jag på att få en ofrivillig i byxorna...ha ha ha. Närå jag är rätt van vid att sköta mig själv, men det var skönt att höra någon som var hyfsat less på den hysteriska jämställdhets-debatten som pågår i Sverige.

Efter ca 2h skiljdes vi åt och jag skickade ett intetsägande sms som hon svarade på i stil med "...det var grymt trevligt att träffa dig, som vanligt ;=) Kram/XXX".

Hon är riktigt skön. Framåt och lätt till skratt. Tror inte man har tråkigt med henne. Även om jag inte har en aning om hur hon känner/tänker, känner i allafall inte jag det där pirret som jag kände när jag träffade Skönheten. Eller som när jag träffar en viss receptionist på SATS. Så än så länge har jag inte baktankar angående boxaren2, utan ser henne som en skön tjej som jag gärna umgås med.Vi får se helt enkelt hur det utvecklar sig.

Apropå receptionisten så är det en ny förmåga. Hon har ett otroligt sött/gulligt leende som jag blir knäsvag av....ha ha ha. Hon har väldigt vackra ögon och ser sådär härligt feminin ut. En "ljushårig Skönheten" med andra ord. Har pratat en del med henne, men hon känns som ett svårt case. Men lika fin är hon i allafall.

Angående Skönheten träffade jag henne igen på gymet för en 3-4 veckor sen innan semestertiderna föll. Hon berättade att hon skulle köpa möbler till sin lägenhet och att hon skulle på semester och främst njuta av restauranger god mat. Detta snappade jag upp och skrev senare ett meddelande till henne på Facebook i stil med "Ska du köpa möbler kan du kolla in X, Y och Z. Det är bra affärer där jag handlat en hel del. Apropå mat och restauranger kan jag rekommendera A, B och C. Förresten ska jag till C med en kompis nu på Fredag och du får gärna ta med dig några kompisar och möta upp oss". Tyckte själv jag lindade in det ganska snyggt...ha ha ha. Men det hjälpte inte. "Det hade varit trevligt, men på fredag ska jag på sommarfest med jobbet".

Sen har vi också 22-åringen. Innan vi åkte till Kreta ringde hon upp mig. Ganska snabbt gled samtalet in på sex, på en soft nivå. Det roliga var att det var hon som hela tiden pratade om det öppet, medans jag inte sa något rakt ut utan spelade helt oskyldig. I själva verket sa jag såklart saker som jag visste skulle få henne att tänka på sex...ha ha ha. Så efter ett tag pratade hon i klartext om att man kan göra det på köksbordet/duschen etc.

Det skönaste i samtalet var när hon efter det helt oväntat sa men du pratar ju om sex hela tiden ! i en "anklagande" ton. Det är ju faktiskt du som pratar om olika ställningar och platser hela tiden sade jag och fortsatte du är ju pervers. Jag har inte sagt nåååååånting ;)

Hon kände nog på sig att hon hade sex på hjärnan till hundra och när det blev för pinsamt/uppenbart började hon skylla allt på mig, och jag spelade förstås "offrets" roll...ha ha ha. Kvinnor kvinnor ;=) Ja men det är bara för att du inte ska glömma bort mig på Kreta sa hon skrattandes. Hon är dock smart. Mitt i vistelsen kom det ett MMS där hon är iklädd bikini och dansar i regnet. Jag ville bara att du skulle veta hur dåligt vädret är här i Sverige. Yeah right....ha ha ha.

4 kommentarer:

Astriid sa...

Men här händer det grejer! ;) Mysigt med middag :) Och telefonsex, hihi.. Eller nej, det kanske inte var det det va? Kanske var det bara lite skoj? ;P

Mms:et var ju i vilket fall som helst helt klockrent :P

Fröken Svensson sa...

Hahaha, vem ska du välja Dogge ;) Mycket nu ;)
Tycker 22 åringens mms var asbra, ska jag ta nytta av mohhhaaaaa.
KRAM

Anonym sa...

Såå många tjejer men ingen verkstad =(
Men sommaren har ju bara börjat så vem vet??

Douglas sa...

Astriid: Hahaha ja man ska aldrig kunna känna sig säker om man har med mig att göra.

Det var verkligen ett klockrent MMS !! Fick mig att tänka på det hon ville att jag skulle tänka på...ha ha ha

Kram!

Fröken: Jag väljer nog...ingen som det är nu ;) Och det är nog som du säger "mycket nu". Men jag älskar ju kvinnor så situationen är hållbar.

Kram!

Latja:Ja eller hur ? Damerna är alldeles för utspridda och på semestrar och allt möjligt.

Kanske blir det ketchupeffekten snart...ha ha !

Kram!