tisdag 17 juni 2008

Rapport från svensexan

Börjar vakna till liv efter helgens bravader. Att vakna 06.30 och komma hem 04.00 morgonen sätter sina spår, särskilt när det gäller svensexor...:=)

Svensexan som sådan var trevlig men lite för snäll :=) Började med äventyrsbanan cirkelbana 2 vilket såg läskigt ut från marken, men man kunde ju kaxa duktigt i och med att man slapp knalla. Offret var såklart höjdrädd och klarade inte av att gå hela banan. Han gick faktiskt inte en enda station :=) Vi fick honom i allafall att klättra uppför trädet sen hände det inte så mycket, förutom att han frenetiskt kramade trädet...ha ha ha.

Efter det bar det av till Gubbängsfältet och Eken-cup i handboll där han iklädd Stålmannen-mundering fick ställa sig i mål när folk i alla åldrar fick skjuta straff på honom. Fy fan för att stå i mål i handboll säger jag bara...

Nästa stopp blev Flaten-badet där han iklädd ett par tajta badbyxor fick göra simhopp...Haha såg ju inte lite kul ut kan jag säga. På grund av vädret kan man väl säga att han var typ ensam att bada.

Efter det följde minigolfturnering ( kom 3:a ), följt av pokerturnering ( kom 3:a ) innan vi stack till Berns för party. Tyckte det var rätt färglöst faktiskt. Dåligt utbud på tjejer och inget dansgolv där jag fick dansa loss :=(

Inga kommentarer: