tisdag 3 februari 2009

Senaste veckan

Dagen efter jag skrev mitt senaste inlägg åkte jag på en rejäl förkylning. Hade en sån där skön natt då det bara rann ur både näsa och ögon. Vid 2 hade jag ännu inte somnat och jag säger bara God Bless sömntabletter !o Har fortfarande sviter kvar av förkylningen men det är inget som kommer hindra mig från att boxas igen imorgon.

Apropå boxningen, så har nog boxaren2 diskvalificerat sig från listan över sparringpartners ;=) Orsaken var att vi hade bestämt 1 vecka i förväg att vi skulle boxas på vårt "vanliga" pass. 5 minuter innan passet springer vi på varandra i gymet varpå hon säger du jag är ledsen, men jag har blivit övertalad av min kompis att köra med henne idag. Grejen är väl den att det såklart inte är hela världen att hon gör det. Verkligen inte. Men nog tycker jag att det hade känts bättre om hon hade frågat mig innan om det är ok ? Trots allt sätter hon mig på pottan eftersom hon inte har en aning om huruvida jag då hade någon annat att köra med. Jag fattar verkligen inte vad/hur folk tänker egentligen ? Jag brukar ofta inte bry mig speciellt mycket eller "hetsa" upp mig för småsaker heller, men när jag känner att någon behandlar mig respektlöst (vilket jag tycker hon gör) kan jag bli väldigt tvär. Hon kan faktiskt glömma att jag kommer fråga henne igen om vi ska boxas. Som tur är fick jag tag i en lirare som är helt ok som jag kört med tidigare några gånger.

Har annars varit på introduktionen på mitt nya jobb igår och idag. Väldigt trevligt var det och jag fick ett bra intryck av människorna och organisationen. Kanske beror det på att jag fick en splitterny laptop, mobiltelefon och en väldigt fin ryggsäck...ha ha ha. Dessutom fick ju en speciell person även träffa mannen som går under namnet Kungen bland vissa anställda ;=) Vi är 5st nyanställda som ska börja varav jag är den som börjar senast (om drygt 4 veckor). Känns ju inte speciellt motiverande att jobba en liten tid till på mitt gamla jobb.

En skön puck som jag fått fixad är någonting som inte är så manligt...ha ha ha.Mina gardiner har behövts sys upp i snart 1 år vilket vissa personer har pikat mig för med jämna mellanrum. Nu är det dock fixat och jag får väl anta att "terrorn" är över ;=)

Slutligen. Har p.g.a 2 förkylningar och sådant kommit efter med programmet. Har dock klarat vecka 5 och har således bara 1 vecka kvar innan the big test !

8 kommentarer:

Blingbling sa...

Jag tror dig inte förrän jag får se dem ;) Gardinerna alltså.

Douglas sa...

Blingbling: Haha du VET att du är torsk i den här frågan ;=) ! Dessutom vet du att du är torsk i den andra också...he he he

2-0 mig mao. ;=)

Kram!

Astriid sa...

Men du BLEV sjuk ändå. Fan, om jag hade vetat det hade jag ju tagit chansen att blivit smittad. Jag blir snart tokig av att gå och vara "småsjuk" hela tiden.. Blä!

Vilken märklig tjej det där verkar vara, hmm.. Du gör helt rätt i som inte tänker fråga henne nåt mera om träning. Det känns som att hon bränt sina broar. Tråkigt men vad göra? Du hittar säkert någon roligare att boxas med :)

Duktigt med gardinerna, haha! Sånt där är jobbigt att ta tag i :P

Kram

Douglas sa...

Astriid: Japp jag blev sjuk :=( När jag är "småsjuk" brukar jag träna så att det bryter ut...vilket det alltid gör förr eller senare ;=)

Mmm hon har lite märkligt beteende. Boxades med boxaren1 i Onsdags istället. Japp du får helt enkelt flytta till Sthlm så kan vi boxas ;=)

Haha ja gardiner är ju inte nånting som jag går igång på direkt...ibland saknar man en flickvän som sköter om sånt där.

Kram!

Anonym sa...

Hallå hur mår du?
Du har väl inte gått och blivit sjuk igen så det är pga det du låter oss vänta på uppdatering?

Kram!

Douglas sa...

Latja: Hello ! Jo tack jag mår bra om än lite seg... förkylningen gör sig fortfarande påmind. Men imorgon hade jag tänkt att uppdatera ;=) Pallar inte idag.

Kram!

Anonym sa...

Skönt att höra =)

Douglas sa...

Latja: Känns ännu bättre nu vilket du nog förstår efter mitt senaste inlägg ;=)

Kram!