onsdag 25 februari 2009

Grottmänniskan Douglas

Såhär såg jag alltså ut för 1.8 miljoner år sedan när jag vandrade omkring som en Homo Erectus. Intressant att jag redan på den tiden kunde ses i kostym med slips och skjorta..ha ha ha ! Utseendemässigt kan jag nog vara glad att det inte är så likt dagens Douglas.


Vill ni kolla hur ni såg ut kan ni testa det här.

7 kommentarer:

Astriid sa...

Hahahahaha!!! Fan vilken heting du var, eehum ;P

Douglas sa...

Astriid: Haha jag VISSTE väl att du skulle falla för kombinationen "Grottmänniska i kostym" !

Du måste testa det här också ;=)

Kram!

Astriid sa...

Hahahaha! Jag dör av skratt! Ska testa det jag med. Kan lika gärna göra det nu när jag är övertrött :P

Kram

Astriid sa...

Herregud så vanskapt jag blev! Men en ganska söt apflicka ändå om jag får säga det själv, hihi. Dock fattar jag inte hur jag ska få ner fotot till datorn.. Blooondie :P

Douglas sa...

Astriid: Haha vem blev inte vanskapt ? Fick ju Jordens bredaste kran och smalaste överläpp. För att inte tala det breda utrymmet mellan näsa&läpp.

Att få ner bilden till datorn är bökigt. Fick själv trycka på "Print Screen" (PrtSc) knappen. Sen öppnade jag programmet Paint och klistrade in bilden innan jag sparade filen på datorn. Beskrivning hur man går tillväga finns här (om du pallar läsa) :

http://www.dummies.com/how-to/content/how-to-edit-a-picture-in-paint-using-windows-xp.html

Kram!

Astriid sa...

Tack kära du för all hjälp, men helt blond är jag faktiskt inte ;) Jag var bara tvungen att komma på hur jag fick ner print screen, var ju tvungen att trycka på "fn" med :P Men nuuu är det klart, ska lägga upp bilden, haha!

Och ja, det ser heeelt galet ut. Men det är ju det som är kul, hahaha!

Kram

Douglas sa...

Astriid: Nä du är absolut inte helt blond och jag tror nog att du vet att jag hellre är lite tydligare för säkerhets skull ;=)

Kram!