onsdag 11 februari 2009

Skrattar bäst som skrattar sist...

Det ringer i kollegans mobiltelefon och när hon tittar på displayen ser man att hon skiner upp. Hon tar luren och kliver iväg med raska kliv bort från sin plats och både jag och oldboy säger i kör ojdå ! när hon går förbi oss. Hon rodnar för hon förstår att vi förstår och när vi hör henne svara hej med sammetslen röst understryker det bara hur rätt vi har ;=) Vi vet att hon nätdejtar och det här är ett prospect.

Efter 5-10 minuter kommer hon tillbaka och det första hon säger till oss är jag jobbar nog hemifrån imorgon och hon har knappt hunnit säga orden innan hon inser hur det där lät...sen spelar det ingen roll vad hon säger för jag och oldboy har redan stängt öronen och bara matar henne med pikningar typ du vet väl hur viktigt det är att hålla göra mål på bortaplan ? Hon blir hyfsat generad men ändå märker man att hon tycker det är skoj, vilket ger oss ännu mer bränsle såklart.

Tror dock att hon kommer få sin revansch ikväll. Vi ska nämligen ha skräckfilmsafton på jobbet. Jag kan ju lugnt (om än motvilligt) erkänna att jag är den som kommer vara helt klart räddast. Det blir till att sitta med en kudde framför ansiktet och förbereda mina kollegor på att inte bli förvånade om dom helt plötsligt har 90kg Douglas sittandes i knät...ha ha ha. Närå så illa är det inte, men såna där "hoppa-till-scener" är lite olustiga. En annan rolig detalj i det hela är att vi har en kille som spelar handboll på jobbet, som är typ 185cm/110kg som verkar ännu mer rädd ! Typ ju större du är, desto värre blir det. Oldboy kommenterade det hela med såna där filmer kan jag inte ens kolla på. Självklart har jag pikat honom för det men även nämnt att jag har en bred dubbelsäng hemma så du får väl sova över hos mig med tända lampor...ha ha ha. Filmerna som vi ska kolla på är Them och Rec.

Förresten, kollegan skulle jobba hemifrån för att hon skulle på utvecklingssamtal med sina barn.

5 kommentarer:

Astriid sa...

Jag vill också att någon ska ringa och att jag ska få det dära smilet på läpparna, hihi. Det är en så speciell känsla :) Hoppas det går fint för henne trots era elaka skämt ;) Ärligt talat, jag hade inte heller kunnat hålla mej :P

Skräckfilm? Huuua.. Som tonåring älskade jag skräckfilm, jag och en kompis såg alla skräckfilmer vi kom över och jäklar vad kickade vi var jämt men skiträdda såklart. Sen såg jag "the grudge" några år senare och sen dess.... Sen dess vägrar jag se på skräckfilm. Eller jo, jag har sett "besökarna" men det är lagom läskig, hihi :P

Ser fram emot om du fick kollegebesök i sängen sen, haha!

Kramkram

Anonym sa...

Vissa skräckisar är grymt bra. men jag gillar dem bara om de är bra gjorda med en bra story =)

När jag var 15 år fick jag näsblod för första och än så länge enda gången när jag satt och såg en skräckfilm. Plötsligt skrämmer killen bredvid mig och det klickar till i näsan och börjar rinna, haha

Hoppas du klarar dig från att hoppa upp i någon kollegas knä.
Kram på dig.

Douglas sa...

Astriid: Japp vi är en elak duo..ha ha. Träffade en tjej på en fest igår och det var lika tydligt där att hon hade någon "på G", fast hon förnekade det i början. Var dock bara rätt synligt när hon checkade sin mobil var 15:e minut och till slut erkände hon det jag visste hela tiden ;=)

Sov själv i sängen kan jag meddela ;=)

Kram!

Latja: Haha har nog aldrig hört talas om någon som fått näsblod p.g.a skrämsel ;=)

Som tur är för min manlighet hamnade jag inte i någons knä...ha ha ha

Kram!

Astriid sa...

Haha, du fegade väl ur ;) Att sova med en kille alltså, haha!

Douglas sa...

Astriid: Haha det kan du hajja ;=) ! Fick mig en tillräcklig dos av skräck ändå kände jag...behövde liksom inte lägga på en skopa till.

Kram!