tisdag 24 februari 2009

Överraskning på MSN

Så dök hon upp igen via MSN och skrev till mig efter att jag inte hört av henne på evigheter. Blev minst sagt förvånad. Hade inte ens kvar henne på min lista längre. Men jag blev glad. Har alltid gillat henne och hennes personlighet. Sådär oberäknelig och kan få för sig vadsomhelst. Som den där gången när hon precis hade börjat på mitt jobb och vi var ute på en AW för att äta.Efter att vi var klara och rest på oss säger hon man blir ju helt svettig i rumpan av att sitta här. Är du också så här svettig ? frågar hon och tar samtidigt min hand och trycker mot sin rumpa...ha ha. Jag blev rätt förvånad och i efterhand förstod jag att hon kan göra såna här grejer utan att mena nånting. Eller som den där gången när vi var och köpte glass på fikarasten och hon köpte glass till kollegorna som såg hyfsat förvånade ut.

Jag tycker det är synd att vi inte umgåtts på länge. Tror att hon är en tjej jag skulle kunna göra mycket roligt med (tänker inte på sex nu). Hon är riktigt rolig och äventyrlig. Som flickvän skulle jag nog inte ta mig an henne eftersom jag vet att hon har ett hyfsat tungt bagage. Och som bekant vill jag inte ge mig in i ett förhållande igen med sådana premisser. Känner igen det där med tjejer som har ett stenhårt yttre, men är hur små som helst innerst inne.Precis som mitt ex var/är. Men jag känner att det är farlig mark. Kan liksom inte låta bli att attraheras lite även om jag vet att det är fel för mig.

Och ja, jag skulle kunna tänka mig att ha sex med henne...ha ha ha.

7 kommentarer:

Fröken Svensson sa...

Utbyte av varandra på ett eller annat sätt är väl aldrig fel? Gör det du känner för :)! Kramiz

Astriid sa...

Så rumpan var godkänd alltså? ;) Mr.Rumpman, haha! Om ni kan hålla det på den nivån så är det väl bara att tuta och köra då ;) Hihi.. Låter klokt att inte gå djupare när du känner till bakgrunden och inte lockas av den. Men lite sex om ni båda vill det kan väl aldrig skada? ;)

Kram

Anonym sa...

Hoppla hoppla ;-)

Kram

Douglas sa...

Fröken Svensson: Haha det var ett fint sätt att uttrycka det på ;=) Men jag håller med dig !

Kram!

Astriid: Japp den var godkänd. Dock är hennes hy det jag tycker är finast hos henne, tillsammans med den där "lilla gropen" hon har på överläppen.

Hon är hur svår som helst och jag har faktiskt ingen aning om vad hon tycker/känner ?

Kram!

Latja: Du menar väl inte det jag tänker på...ha ha ha ?

Kram!

Anonym sa...

Två själar, en tanke =)

Douglas sa...

Latja: Du menade det som jag tänkte på...ha ha ha.

Kram!

Anonym sa...

ha ha ha =)

Kram!