onsdag 25 februari 2009

Jag har...

  • Fått en bra revansch efter mina 2 medelmåttiga besök på restauranger. Besökte en Italiensk krog med en kollega. Den pastan jag åt där är bland det bästa jag ätit i den kategorin. Tiramisun till efterrätt med Espresso&Sambuca var jag väl värd efter löpningen.
  • Ett hål som behöver lagas :=( Trots att jag sköter mina tänder mycket noggrant eftersom jag "avskyr" tandläkaren har jag alltså ett. Typ det andra på 20 år. För att inte också tala om hur förbannat dyrt det är !
  • Kört mitt första (och sista) "Muskel"-pass på SATS efter att kollegans fru "sålt" in instruktören som en riktig pudding. Passet i sig var inte nämnvärt jobbigt, och instruktören var sjukt vältränad men inget i min smak. Det mest bestående minnet är den feta träningsvärken jag i insidan av låren.
  • Tröttnat rejält på sportväskor från Team Sportia/Intersport som pajjar efter max 6 Fetmånader. Detta ledde till att jag idag köpte mitt livs dyraste träningsväska på Åhléns City.
  • Undrat vad mitt undermedvetna försökte säga mig när jag återigen köpte sängkläder ? Fann mig letandes efter dubbla uppsättningar av påslakan/örngott så att jag och min tjej skulle ha likadana ? Undrar bara vem "min tjej" är i sammanhanget ? Har ju ingen flickvän såvitt jag vet. Eller är det så att mitt undermedvetna tycker att det är dags nu ?
  • Avtackning på jobbet imorgon.

6 kommentarer:

Astriid sa...

Sicken otur då! Men ihopparningar brukar väl inte alltid gå så bra..

Usch, laga hål är hemskt!!! Ett tag körde jag utan bedövning eftersom jag är så rädd för sprutor. Men sen kom jag på att jag nästan dog utan så då får jag helt enkelt vara rädd ett tag :P

Sängkläder är ju helt underbart att köpa! Såg att H&M hade fått in några finingar i deras inredningskollektion. Vem vill inte ha satänglakan? Underbart! Men sen är det ju som du säger, vem f-n ska man dela det med då? Men det kommer det med :) Hihi!

Kraam

Douglas sa...

Astriid: Haha nä inte direkt. Men nu var det iofs mer att spana in henne.

Mmm orsaken till att jag sköter mina tänder så noggrant är p.g.a smärtan/ilningar man får genomlida. Även om jag också ogillar sprutor så tar jag hellre det, även om munnen/läppen sen bara hänger efteråt...ha ha.

Men nuuuuu förstår jag ju att DU måste vara flickvännen som mitt undermedvetna tänkte på. Köpte ju nämligen såna lakan...ha ha ha. Dock på Hemtex.

Kram!

Anonym sa...

Då jag vägrar att ha dubbelsäng (man kan komma så långt bort från varann då) kan jag få köpa nya sängkläder precis när jag vill =)

Tandläkarbesök är en mardröm på många olika sätt, ush!!

Läcker du var förresten då för en himla himla massa år sen ;-)

Kram.

Douglas sa...

Latja: Haha det riskerar man aldrig om man är i samma säng som mig, oavsett hur stor den är...;=)

Javisst var jag, kanske ska försöka återskapa den där looken igen ;=)

Kram!

Astriid sa...

Hehe, samma här. Sen är det dyrt att gå dit med. Så onödiga pengar! Menmen, ett ont måste. Och jag påminns hela tiden om att jag verkligen borde gå dit snart men vill ju inteee.

Haha, ja, du ser! Hemtex har riktigt schysta sängkläder emellanåt dom med, så bra jobbat ;) Haha!

Kram!

Douglas sa...

Astriid: Mmm det är nog ett måste. För börjar man väl få strul med tänderna kan det rusa iväg rejält. En f.d kollega fick lägga sammanlagt 40k på en tand...

Yepp heja Hemtex ;=) !

Kram!